シカゴリンカンパーク、オールドタウンに程近い、Midwest Buddhist Temple(中西部仏教会_浄土真宗西本願寺派)にて納豆作りのデモンストレーションを行います。
ビタミン、カルシウム、ミネラル、食物繊維を多く含む発酵食品として日本は勿論、健康志向の高まりに伴い海外でも注目を集める納豆。ここシカゴランドでは日系スーパーにて簡単に手に入りますが、冷凍されていない納豆を口にする機会はなかなかありません。
デモンストレーションでは納豆作りの工程のほか、フレッシュな納豆を味見する機会もあります。日本人には馴染み深い納豆、ぜひお誘い合わせの上ご参加ください。
また、前日1日には包丁研ぎのクラスもございます。お問い合わせはメールまたはお電話にてお願いします。(英語)
日程:12月2日(日))12:00〜1:00
場所:Midwest Buddhist Temple
参加費:$10
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mbtchicago.org]
お申込みは英語でお願いします。
email:
office@mbtchicago.org
phone: 312-943-7801
※駐車場のご用意がございますが、駐車場の入り口がお寺の裏口に位置しており住所とは異なる為、お越しの際はこちらをご参考ください。
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mbtchicago.org]
The Midwest Buddhist Temple is thrilled to have Eien Hunter-Ishikawa conduct two Japanese cultural workshops: Japanese Knife Sharpening skills and a demonstration of Natto (fermented soy – considered a “superfood” in Japan). Eien is musician, composer, educator, blogger and an expert in the realm of Japanese fermented foods. Visit Eien’s webpage, Natto Time, to learn more about his Natto workshop and his many other interests.
The workshops will take place on December 1 for Japanese Knife Sharpening and December 2 for the Natto Demonstration. See below for times and tickets.